Fevzipaşa Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu
Fevzipaşa Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu GÖLTEPE MAH.TÜLAY ERSOY BULVARI No5 FEVZİPAŞA/İSLAHİYE/GAZİANTEP

VİZYON

Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Bütün öğrencilerin öğrenmesini sağlamak ,onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onların 21. yüzyılın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek;kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak; Kendine ve topluma faydalı, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, olumlu düşünen, hayata hazır, ülkesini uygar, bilimsel , sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek; üzere VARIZ!

MİSYON

Bütün Öğrencilerimizin Öğrenmelerini Sağlamak, Onların Bilgili, Becerili Ve Kendine güvenen, Girişimci Bireyler Olarak Yetişmelerine Fırsat Tanımak , Onlara 21. Yüzyılın Gelişen İhtiyaçlarına Cevap Verebilecek Beceriler Kazandırmak, İSTİYORUZ Kİ;21. Yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslar arası standartlara ulaşmış, yenilikleri takipeden ve eğitimiyle anılan bir okul olalım. İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda çalışanlar yapılması gerekenlerin en iyisini yaparken kendilerinden emin olsun. İSTİYORUZ Kİ;Her öğrencinin yeteneklerinden sonuna kadar yararlanalım ve başarıyı olabildiğince yükseltelim. İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olsunlar ve bunun gerekliliğine inansın. İSTİYORUZ Kİ;Veliler; okulumuzda öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.

Derslik :-5
Öğretim Şekli :NORMAL GÜNDÜZ